sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Liljoja äideille!


Liljakuvan tumma pohjaväri ei ole millään tavoin yhteydessä mielialaani. Halusin vain äitienpäivän kunniaksi aloittaa tämän kertaisen postauksen muistolla joka liittyy omaan äitiini. 

Minulla on ollut vuosikausia vaatehuoneessani tästä liljankukkakankaasta tehty hame. Ostin hameen aikoinani yhdessä äitini kanssa. Kaupankin muistan - ja vuodenajan. Ja sen, että pidin hameesta aivan valtavasti. 


En raskinut luopua hameesta, vaikka se jäi viime aikoina käyttämättä. Koin, että pitkä hame näytti raskaalta päälläni, aivan kuin olisin ollut yhtä liljaa koko nainen. 

Perjantaina Venäjän ja Suomen välistä jääkiekko-ottelua jännittäessäni uskaltauduin tarttumaan saksiin ja napsaisin hameen poikki. En tiedä kumpaa jännitin enemmän; sitä turmelenko hameeni vai pelin käänteitä. Mutta kuten pelin, myös tuunausprojektini lopputulos oli hyvä. 


Hameen lyhennettyäni tein myös tämän punaisen sifonkipuseron. Kaavat piirsin vanhasta puserostani. Hieman jouduin mallia ompeluvaiheessa muuttelemaan, en muistanutkaan miten rasittavaa sifongin käsittely voi olla!


Meillä on töissä ensi viikolla kevätjuhla. Taidan laittaa nämä vaatteet päälleni. Mukavan kevyttä ja keväistä. Luulisi keppihevosratsastuksenkin sujuvan! 


Eikä sifonkiunelman käyttö jää vain juhliin. Mukavan kevyt pusero sopii mainiosti valkoisten farkkujen pariksi. 

Pitääkäähän peukkuja että torstai sujuu ongelmitta. Vielä pitää ohjelmanumeroita treenailla ja kitaroita rakentaa. Mitähän kehittelen ahkerille esiintyjille kiitokseksi... :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti