tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ompelunurkkauksen kenkälaatikot

Minulla on ollut ompelunurkkauksessa kolme rumaa, mutta tuiki tarpeellista kenkälaatikkoa. Niihin olen piilottanut nappia ja neulaa, kuminauhaa ja kantinkääntäjää. Suomeksi sanottuna kaikkea mahdollista ompeluun liittyvää vermettä. 

Lomani alkuvaiheessa, ilmojen ollessa kylmät ja ankeat, otin itseäni niskasta kiinni ja päällystin laatikot. Olen jemmannut jo pidemmän aikaa kankaita juuri tätä tarkoitusta varten. Tallessa on ollut yksi oma ja kaksi siskolta saatua palaa.


Pidän näistä laatikoista, ovat sekä siistejä että ompelunurkkaukseni näköisiä. Eikä päällystäminen ollut edes työlästä, hetkessä tuli näistäkin valmiit. 


Mehiläispesä-puuvillaa jäi sen verran yli, että sain tehtyä siitä käännettävät patalaput. 


Keltamustaa kesäksi ja mustavalkoista talveksi - tai miten milloinkin haluan näitä käyttää. 


Ai että olen nauttinut näistä lämpimistä kesäpäivistä. Ompelukonekin on ollut pitkällä lomalla kera omistajansa. Joskus tällainen jouten olo paikallaan. Olla vain - ja kerätä energiaa tulevia kuukausia varten.

PS. Valkopalloinen hellemekko on ollut loma-asu nro. 1. Olisivat olleet toisetkin mekot mutta jätin ne kotiin - vaikka eivätpä nuo olisi matkalaukussa paljoa painaneet. 

4 kommenttia:

 1. :) Kodikkaita laatikoita. Kauniita kuoseja! :)

  VastaaPoista
 2. Kivat laatikot näistä tuli! Lomalla onkin ihaninta, kun saa kerättyä voimia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Ja ettei ompelu aivan unohtuisi suuntaan huomenna Ottobren myymälään. Ei sitä tiedä vaikka jotain mukaan tarttuisi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana paikka! Ompelijan paratiisi. :)

   Poista