sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Singoallani


Eräänä maaliskuisena lauantaina kotini täyttyi tärkeistä vieraista: sukulaisista ja ystävistä. En ole mikään juhlaihminen, mutta tällä kertaa halusin saada läheisimmät kotiini juhlien merkeissä.  Päivää varten ompelin itselleni keveän singoalla-mekon. Kaavan piirsin työkaverin singoalla-tyyppisestä tunikasta - kiitos tunikan lainasta työkamuni! :-)

 

Mekosta tuli täydellinen, tätä kaavaa tulen toistekin käyttämään. (Viisaat ovat sanoneet, että kesästä olisi tulossa erityislämmin. Se sopii minulle, tällä kaavalla voin tehdä mekon jos toisenkin.) 
Ei anneta kuvissa näkyvien ryppyjen häiritä, kangas ehti saada ryppyjä ennen kameran käyttöä. 


Ystäväni yllättivät minut kakulla. <3 Kakku oli tehty harrastustani silmällä pitäen ja sen tekemiseen oli käytetty paljon aikaa ja vaivaa. Kakusta ja sen tekemisestä voit käydä lukemassa Kermaruusun blogista. Kiitos ystäväni vielä kerran! <3


Vielä olisi nelisen työpäivää ennen pääsiäistä ja lomaa. Mukavaa pääsiäisen odotusta teille kaikille! 

14 kommenttia:

 1. Kaunis mekko. Tuollaisen haluaisin minäkin! Kakku aivan mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, AnniK. Minulla oli vaihe, jolloin koin singoallat jotenkin liian romanttisina. Mutta tämä mekko osui ja upposi - eikä ole yhtään äitelän tuntoinen päällä! :-D

   Poista
 2. Erityisen lämmin kesä passaisi minulle myös :). Kauniin monikäyttöinen tuo tekemäsi singoalla, asustamalla siitä saa vaikka minkälaisen ympäri vuoden ja kesällä on ihan täydellinen noin! Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tätä tulen käyttämään muulloinkin kuin kesähelteillä. Aivan sellaisen ahaa-elämyksen sain tämän päälle pukiessani. ;-) Kiitos sinulle, Krista!

   Poista
 3. Sinulla on varmaan ollut syntymäpäivä - paljon onnea Ihana! <3
  Kaunis singoalla!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis mekko! Ja kakku myös:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä on kaunis mekko ja kangas näyttää todella kauniilta. Tuo mekon malli on ihana. Kuulostaapa kivalta, että saisimme taas lämpimän kesän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongatessani kankaan palalaarista pohdin aluksi näyttääkö kuosi liiaksi kalsarikankaalta. Mutta aikani katsottuani rakastuin kankaaseen - se on kaunis minunkin mielestäni. :-) Kiitos, Kanneli!

   Poista
 6. Minäkin pidän mekostasi, kaunis ja tyylikäs! Sopii sinulle täydellisesti. Kakku on oikea taidonnäyte, upeaa miten jotkut osaa näpertää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydässä olevaa kakkua kuvattiin pitkään ja hartaasti - se oli todella upea ja valtaisan hyvän makuinen! :-) Kiitos sinulle, Hanna Mi!

   Poista
 7. Ihanan mallinen mekko! Jotain tuollaista kaavaa olen haeskellut mutta en ole vielä löytänyt.. Kakkua ihastelinkin jo aiemmin Kermaruusun blogissa.. :)

  VastaaPoista