keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Palmikkopiponi


Pääsiäinen, se tuli ja meni. Tällä kertaa pääsiäinen kului sairastaen - ensin mahatautia, sitten flunssaa. Mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Onneksi näin, sillä kuka haluaisi koko lomaansa sairastaa? 


Koko kuluneen talven (josta Etelä-Suomessa ei ole enää tietoakaan), olen ollut palmikkopipoa vailla. Langat ovat odottaneet lankakorissa, samoin Eurokankaasta haalittu tekoturkis - vain hyvä ohje on puuttunut. Helmikuussa Hannan namit-blogissa oli kiva säärystinpostaus. Säärystimet oli tehty Modan 10/2014 ohjeella ja samassa lehdessä oli ohje myös tällaiseen palmikkopipoon. 

Pipo valmistui juuri sopivasti pääsiäiseksi, jonka vietän perinteisesti  pohjoisen lumilla. Keinoturkistupsusta sain pullean laittamalla sisään hieman vanua. Resoriin pujotin ohutta kuminauhaa, niin pipo pysyy päässä vauhdikkaammassakin menossa.  

8 kommenttia:

 1. Ihana pipo! Kyllä minäkin vielä ensi talveksi väännän tämän :). Harmi, että olet ollut kipeänä. Toivottavasti saat nauttia lomastasi loppuun asti terveenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna Mi! Ilman muuta teet tällaisen. Tässähän on sama malli kuin säärystimissä, ainoa hidastava juttu on tuo palmikonkierto...

   Poista
 2. Tosi nätti! :) Hauska tupsukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pikku Akka! Ps. Tupsu oli muuten pakko saada...

   Poista
 3. Kaunis ja klassinen pipo! Hyvä, kun olet tervehtynyt, sairastelu on aina kurjaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista. Luulen, että tätä tulen käyttämään pitkään. Ei ole vain yhden talven juttu. :-)

   Poista
 4. Ihana pipo ja tupsu on tosi hyvä lisuke siihen. Neulemalli on kyllä kaunis. Olipa kurjaa kun jouduit sairastelemaan loman aikana.

  VastaaPoista