lauantai 20. elokuuta 2016

Kesäterveisiä


Minulla oli mukava loma. Juuri sopivasti matkustelua, paikoillaan oloa, kohtaamisia ja hiljaisia hetkiä. Alkuloma oli hieman viileämpi, mutta loppulomasta sain kaivaa hellevaatteet esille - se se vasta mukavaa oli. 

Kesän alussa huomasin, että tarvitsen uuden käyttömekkosen. Sellaisen, jolla voin touhuta kotona ja pitää tarpeen vaatiessa töissäkin. Eurokankaasta löysin sopivan kokoisen trikoopalan mekkoa varten. Mallia otin kaupasta ostamastani mekosta. Syntyi helppo pese ja pidä mekkonen. Ai että pidän tästä. . 


Alkukesästä mekolle olikin paljon käyttöä. Leggarit jalkaan, mekko päälle ja tarvittaessa vielä neuletakki harteille. Nämä kuvat on otettu Kinahmosta, Höytiäisen rannalta. Päivä oli ollut aurinkoinen mutta iltaa kohti tuuli yltyi tuoden mukanaan kesäsateen. Noita sateisia hetkiä tuntui tällä lomalla olevan yllättävän paljon. Onneksi mukaan on mahtunut myös monta aurinkoista päivää. 


Kinahmosta pohjoisen suuntaan lähtiessämme kävimme pikareissun Kolilla. Suomi on kaunis maa, täältä löytyy monia hienoja paikkoja ja kauniita maisemia. 


Pohjoisessa ollessani pääsin käymään päivän reissulla Luuleåssa - kiitos matkaseurasta R, T, P & H!  Kaupunki itsessään ei ole kovin iso, eikä kaupoista lähtenyt tällä kertaa mukaan mitään. 


Luuleån vanha kaupunki on näkemisen arvoinen paikka. Vanhoja taloja vieri vieressä pienine huoneistoineen ja pihoineen. Ei ole ihmiset ennen paljoa tilaa tarvinneet, vähään ovat olleet tyytyväisiä.

Edelleenkin muuten mietin blogini tulevaisuutta. Kamalan pitkiä taukoja tulee,vaikka kaapissa olisi useampi kuvattava vaate. Katsotaan millaiset tuulet puhaltavat joulun jälkeen, silloin on viimeinenkin opintosuoritus valmiina. 

12 kommenttia:

 1. Lomasuomessa on paljon kaunista katseltavaa! Kiva mekko, tuollaiset pese ja pidä mekot ovat niitä parhaita.

  VastaaPoista
 2. Mukavalta kuulostaa kesälomasi 😊 Tuollaista sen pitää olla👍
  Minulla blogi on ollut hyvin hiljaisena kevät ja kesäajan. Nyt tuntuu, että on mukava ollut palata tänne vähän ahkerammin ja olenkin tyytyväinen, etten sitä lopettanut, vaikka välillä sen tyylisiä ajatuksia vilahtelikin mielessä. Tule tänne silloin kun sinulle sopii, olemme täällä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kanneli! Oletkin ollut usein mielessä juuri blogisi hiljaiselon vuoksi. Ihana, ettette ole mihinkään kadonneet - tärkeitä teistä on tullut! <3

   Poista
 3. Kaikki surkuttelevat sateista kesää. Meillä on ollut kyllä niin aurinkoista, että on melkein väsytty kasvien kasteluun. Kivan mekkosen olet tehnyt. Juuri tuollainen näppärä käyttövaate. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on ollut koti auringon puolella :-)

   Poista
 4. Nämä pese ja pidä -vaatteet on niitä parhaimpia! Kivan näköinen! :) Ei pitkät tauot mitään haittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertainen ja nopea tehdä. Näitäkin tarvitaan! :-)

   Poista
 5. Mukavan kuuloinen kesäloma ollut sinulla! Pohjoisen jylhyyttä ei varmasti koskaan lakkaa ihastelemasta/ihmettelemästä. Kotiseuduillanikin olet ollut, Höytiäisen lähikaupungista olen kotoisin. Sinussakin on jotain kovin tutta, nyt kun kuvaasi tarkemmin katson. Saattaa kyllä olla, että muistutat jotain toista ihmistä.

  Tuollaiset pese ja pidä -vaatteet ovat kyllä niin mukavia. Sopivat arkeen ja vähän juhlavampaankin menoon asusteita muuttamalla.

  Mukavaa elokuuta sinulle! Postaile vaan omaan tahtiin, niin minäkin teen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniiden maisemien keskeltä olet kotoisin. Aurinkoista elokuun loppua sinulle - Ja kovin olet itsekin tutun oloinen, luulen että vielä joskus kohtaamme. :-)

   Poista
 6. Kaunis mekko :)
  Minulla on myös välillä pitkiä taukoja ja sitten taas saa vähän tiheämmin postailtua. Ja niin se saa ainakin minulla ollakin, innostuksen ja ajan mukaan :) Iloisia syyspäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Kaunis mekko sinulla tässä! Ja ihania lomatunnelmia :). Toivottavasti jatkat vielä blogin parissa, vaikka edes hitaammalla tahdilla. Minusta on niin mukavaa palata blogisi ääreen lueskelemaan ja katselemaan. Oma blogikin on viime aikoina ollut kovin hiljainen, mutta pikkuhiljaa hitaammalla tahdilla sitten :).

  VastaaPoista