sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Kevätkuulumisia

Se olisi vappuaatto. Ikkunasta kun katsoo, näyttää joltain muulta: loskaa, synkkää, harmaata. Aamusella päätin piristää itseäni aurinkoisella mangosmoothiella: mangoa, mantelimaitoa, rahkaa, chian-siemeniä, vadelmia ja gluteenitonta mysliä. Oli kyllä mahdottoman hyvää, samettista ja pehmeää. 


Tämä kevät on ollut kyllä kummallinen: kylmät ilmat ovat jatkuneet toivottoman pitkään. Vielä ei etsitä kesähepeneitä, vielä on lämpimille vaatteille käyttöä. 


Nämä merinovillaleggarit ompelin talvella tunikan kanssa pidettäväksi. Ovat kyllä kerrassaan mukavat, juuri sopivat tällaiselle vilukissalle kuin minä.

Talven kylmiin päiviin kaipasin myös lämmintä ponchoa. Neuloin helmineuleena kaksi suorakaiteen muotoista kappaletta ja yhdistin ne ponchoksi. Kaula-aukon reunat käänsin sisään, näin ponhon ilme muuttui huolitellummaksi. 


Olen jo pidempään kaipaillut uutta lattiavalaisinta olohuoneeseen. Sellaista pientä ja siroa, omaan kotiini sopivaa. Lattiavalaisinta en löytänyt, mutta netissä silmiini osui hyllyn mallinen seinävalaisin. Olihan se lopulta ostettava, vielä kun tarjouksessa oli. ;-)


Postausta kirjoittaessani aurinko on alkanut kurkkia pilven raosta. Kyllä ne lämpimät ilmat sieltä tulevat, pikkuhiljaa mutta varmasti. 

Mukavaa vappua blogiystäväni! 

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta! Miten nuo merinoleggarit pitävät muotonsa? Tuleeko helposti polvipussit? Itsekin sellaisista talvella haaveilin, mutta sitten epäilin, että ne venyvät ja vanuvat. Nyt on paljon omalla työpaikallani näkynyt erilaisia pontsoja. Vähän itsekin sellaisesta haaveilen. :) Ihanaista vappua Sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin ovat leggarit pitäneet muotonsa, mietin itsekin kuinka helposti niihin tulee polvipussit. Teepä sinäkin poncho. Töissä olen minäkin mielelläni ponchoa pitänyt. Ollut päällä viluttaessa, mutta helppo ottaa pois kun lämmin tulee.
   Kiitos kommentista Pikku Akka ja mukavaa vappua teidän porukalle! :-)

   Poista
 2. Samaa ajattelin kuin Pikku Akka. Kiva kuulla kuulumisia. 😚
  Poncho on huikea vaate. Minä tykkään myös siitä, kun välillä kylmä, välillä kuuma!😘

  Kevätpäivien Iloa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu, teitäkin on ollut aivan ikävä! :-) Monta juttua odottaisi kuvausta jotta blogiin pääsisi. Jospa pian pääsisi kunnolla ulos kuvailemaan.

   Poista
 3. Samaa ajattelin kuin Pikku Akka. Kiva kuulla kuulumisia. 😚
  Poncho on huikea vaate. Minä tykkään myös siitä, kun välillä kylmä, välillä kuuma!😘

  Kevätpäivien Iloa Sinulle!

  VastaaPoista